Tänään Kupolin herkussa tortilloita ja elokuva

tortilla-wraps-426059
English below.

Häiriöitä-luento aiheesta oikeus turvapaikkaan ja antirasistinen toiminta on peruttu puhujan esteen vuoksi.

Sen sijasta tarjoillaan tortilloita ja papupaistosta, ja näytetään fiktiivinen elokuva joka käsittelee muusikoiden elämää kapitalistisen ja rasistisen järjestelmän
paineissa 90-luvun Yhdysvalloissa.

Ruokaa tarjolla 16:00, elokuva 16:30

fb: https://www.facebook.com/events/969282499815562/
http://avtonom.org/fi/news/hairioita-luento-su-133-oikeus-turvapaikkaan-ja-antirasistinen-toiminta

Lapset ovat oletusarvoisesti tervetulleita kaikkiin A-ryhmän tapahtumiin, mutta elokuva ei ole lastenelokuva. Lastenvaunut voi halutessaan jättää kuudennen kerroksen käytävään tai alakertaan.

Kupoli on esteellinen tila. Hissillä pääsee vain kuudenteen eli yhtä alempaan kerrokseen, josta eteenpäin pääsee vain portaita pitkin.

Tilassa on kaksi erillistä, melko tilavaa unisex-vessaa, joita ei ole inva-wc-standardoitu. WC:n ja Kupolin välissä on portaat.

Movie & tortillas

Disturbances-lecture has been cancelled as speakers won’t be able to make it.

Instead, tortillas and beans will be served. There will be also a screening of a fictional movie which tells stories of musiciabs under pressure from capitalist and racist system in 90’s USA.

fb: https://www.facebook.com/events/969282499815562/
http://avtonom.org/en/news/disturbances-lecture-13th-march-right-asylum-and-anti-racist-action

Children are welcome to any events of A-ryhmä by default, but movie is not childrens movie. Prams can be left in the hallway on the 6th or 1st floor.

Kupoli is inaccessible space.

There is one small step at the downstairs front door, and an elevator that runs between from floor 1 to 6. Kupoli is on the 7th floor after a staircase.

There are two searate, rather spacey but not wheelchair-standardized, unisex toilets. There are stairs between Kupoli and wc.

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti