Tuulispään tuki – vegaaniruokaa & eläinten elämää – Kupolin herkku

12496423_1130658436959385_5950787254071972921_o

Tervetuloa Helsingin yliopiston Maan ystävien ja Maan ystävien Ruokatoiminnan järjestämään Kupolin herkku -tukikeittiöön sunnuntaina 31.1.2016!

Eläinsuojelukeskus Tuulispään perustaja Piia Anttonen tulee kertomaan eläinsuojelukeskuksen toiminnasta ja eläimistä. Tarjolla on herkullista vegaanista ruokaa ja tapahtuman kaikki tulot lahjoitetaan eläinsuojelukeskuksen toiminnalle.

Tuulispää on vuonna 2012 perustettu eläinten vanhain- ja turvakoti, joka on tarkoitettu pääasiassa maatila- ja tuotantoeläimille. Sen yksi tärkeimmistä tavoitteista on levittää tietoa eläinten oikeuksista ja tuoda näkyväksi eläintuotannon ongelmat. Tuulispää on saanut paljon huomiota mediassa ja laajentunut huikeasti alkuajoista. Sille myönnettiin vuonna 2014 Suomen Eläinsuojeluyhdistysten Liiton Vuoden eläinsuojeluteko -palkinto.

Mikäli et ole vielä Somerolle asti päässyt käymään, nyt on hyvä tilaisuus kuulla ja nähdä miten tuotantokäytöstä vapautuneet eläimet elävät hyvää elämää eläinsuojelukeskuksessa. Tai jos Tuulispää on jo sinulle tuttu, tule paikalle syömään ja tukemaan samalla Tuulispään toimintaa. Tuulispää toimii täysin vapaaehtoisvoimin ja lahjoitusvaroin, ja tapahtuman kaikki tulot lahjoitetaan eläinsuojelukeskuksen toiminnalle. Tule siis syömään herkullista vegaaniruokaa ja samalla tukemaan tärkeän yhdistyksen toimintaa!

Ruokaa on tarjolla klo 16:00 alkaen ja ohjelma alkaa klo 16:30. Osoite on Mannerheimintie 5 B, Helsinki, 7. kerros, Kupoli-tila.

Kupoli ei valitettavasti ole esteetön tila. Hissillä on mahdollista päästä ainoastaan kuudenteen kerrokseen. Viimeinen kerros on kuljettavissa ainoastaan portaitse. Tilassa on kaksi erillistä, melko tilavaa unisex-vessaa, joita ei ole inva-wc-standardoitu. WC:n ja Kupolin välissä on portaat.
Tarvittaessa ota etukäteen yhteyttä: helsinki [at]maanystavat.fi Tervetuloa!

Kupolin herkku on vuorotellen A-ryhmän, Anarkistisen Mustan Ristin, Autonomisten opiskelijoiden, Helsingin yliopiston Maan ystävien ja Rhythms of Resistancen järjestämä viikoittainen kansankeittiö, jossa on tarjolla vegaanista ruokaa ja monesti jotain ohjelmaa.

FB-tapahtuma

Mainokset
Kategoria(t): kupolin herkku Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s