Kupolin Herkku 22.2.15 Solidaarisuustalous – askeleita talouden demokratisoimiseksi/ Solidarity economics – Steps to Democratize the Economy!

Solidarity Economics
Ohjelma: Solidaarisuustalous – askeleita talouden demokratisoimiseksi
Tervetuloa kansankeittiö Kupolin herkkuun jälleen sunnuntaina 22.2. klo 16.00 !

Tulee kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta solidaarisuustalous. Tilaisuudessa keskustellaan myös muista vaihtoehtoisista talouden aloitteista ja pohditaan talouden haltuunoton merkitystä ekologisen kriisin kontekstissa. Tilaisuuden vetää Tuomo Alhojärvi. Tarjolla on edullista vegaanista ruokaa. Helsingin yliopiston Maan ystävien helmikuinen Kupolin herkku järjestetään sunnuntaina 22.2. klo 16 alkaen Kupolissa (Uusi ylioppilastalo, 7. kerros, Mannerheimintie 5 B, Helsinki).

Solidaarisuustaloudessa on kyse ruohonjuuritasolta lähtevästä talouden vaihtoehtojen rihmastosta. Lähtökohtana toimii talouden moninaisuus ja rikkaus: koti- ja hoivatyö, commonsit, vaihtopiirit, rahatalouden ulkopuoliset vaihtosuhteet, vapaaehtoistyö, osuuskunnat ja yhteiskunnalliset yritykset, lahjatalous, viljelypalstat, aikapankit, vapautetut tilat, kokonaisvaltainen toimeentulo ja kohtuullisemmat elämänmuodot. Vaihtoehdottomaksi kahlitun talouskuvaston murtumista paistaa demokratisoitu päivänvalo: ihmisten tekemä talous. Solidaarisuustalousverkosto pyrkii valmiin talousmallin ja ennalta-arvattavan talouspolitiikan ehdottamisen sijaan talouden tietämisen ja tekemisen demokratisointiin. Lisätietoa:http://www.commons.fi/node/321

Ruokalistalla on vegaanista hernesoppaa ja kaalipiirakkaa (myös gluteeniton), jota on tarjolla klo 16 alkaen. Ohjelma alkaa klo 16.30.

Tila ei valitettavasti ole esteetön. Tarkemmat tiedot esteettömyydestä saat osoitteesta helsinki@maanystavat.fi.

Tervetuloa!

Kupolin herkku on Autonomisten opiskelijoiden, Helsingin yliopiston Maan ystävien ja Osuuskunta 82:n järjestämä viikottainen kansankeittiö, jossa on tarjolla vegaanista ruokaa ja monesti jotain ohjelmaa. Tietoa tulevista kansankeittiöistä löytyy Kupolin blogista https://kupoli.wordpress.com/.
—-

Program: Solidarity economies – Steps to Democratize the Economy

Welcome to People’s Kitchen Kupolin herkku on Sunday the 22nd of February at 4 p.m.!

Join us to hear about and discuss implications around solidarity economies and of course to enjoy vegan food at an affordable price. Venue is lead by Tuomo Alhojärvi. Friends of the Earth at the University of Helsinki organise Kupolin herkku in Kupoli (New Student House, Mannerheimintie 5 B, 7.floor) on Sunday the 22nd of February at 4 p.m.

Program will be partly, or as a whole, in English. More information on solidarity economies: http://www.commons.fi/node/321

On the menu we have vegan peasoup and cabbage pie (also gluten free). Food is served at 4 p.m. and the program starts at 4.30 p.m.

Kupoli, unfortunately, is not an accessible space. For more info about accessibility, email helsinki@maanystavat.fi

Warmly welcome!

The weekly vegan people’s kitchen Kupolin herkku is organized by Autonomiset opiskelijat, Friends of the Earth at the University of Helsinki and Osuuskunta 82. For more info on kitchen events, visit Kupoli’s blog at https://kupoli.wordpress.com/

Hands in solidarity
Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s